Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ummeljoen koulu täyttyy taas oppilaista – alkava lukuvuosi vietetään osittain väistötiloissa

Koulut alkavat Kouvolassa tänään. Lukio-opetusta tarjotaan enää vain yhteislyseossa ja Kuusankoskella.

Koulutyö Kouvolassa alkaa tänään tiistaina.

Ensimmäisen luokan aloittaa tänä syksynä Kouvolassa kaikkiaan 733 lasta.

Kouvolan yhteislyseossa aloittaa puolestaan 252 uutta lukiolaista. Kuusankosken lukiossa ensimmäisen vuoden opiskelijoita on 105.

Moni koululainen opiskelee väistötiloissa

Alkava lukuvuosi pitää sisällään erityisjärjestelyitä.

Anjalan koulun oppilaat opiskelevat alkavan lukuvuoden entisellä Ummeljoen koululla. Aiemmin Anjalan koulu on ollut väistötiloissa entisellä Anjalankosken lukiolla.

Anjalankosken lukion tilat eivät jää nytkään tyhjilleen, sillä Inkeroisten yhteiskoulun yläluokat opiskelevat lukion tiloissa tämän lukuvuoden. Inkeroisten yhteiskoulun alaluokat opiskelevat puolestaan Tehtaanmäen koulussa.

Syynä järjestelyihin ovat Inkeroisten uuden yhtenäiskoulun rakennustyöt.

Lisäksi Sarkolan koulun oppilaat jatkavat opiskelua Tornionmäen koulussa.

Valkealan lukion tiloissa opiskellaan edelleen

Uuden lukuvuoden myötä Kouvolan lukiokartta muuttuu lopullisesti. Elimäen ja Valkealan lukioiden viimeiset ylioppilaat lakitettiin keväällä, ja lukiot ovat nyt sulkeneet ovensa.

Tästä syksystä alkaen lukio-opetusta annetaan vain Kouvolan yhteislyseossa, Kuusankosken lukiossa sekä Kouvolan iltalukiossa.

Valkealan lukiolta vapautuneissa tiloissa opiskelee tänä vuonna Kirkonkylän koulun ja esiopetuksen oppilaita. Osa Valkealan yläkoulun oppilaista on sijoitettu moduulirakennuksiin.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.