Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolalainen Rokkileipuri-yritys maustaa kakkuja koskenkorvalla, salmiakilla ja turkinpippurilla – "Haluan tarjota asiakkaille täysin uusia elämyksiä"

Kouvolalainen Jussi Mattsson päätti muokata vanhoja reseptejä uusiksi ja kokeilla täysin uusia makuja leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Heinäkuussa hän perusti yrityksen liiketoimintansa pohjaksi.

Jauhot pöllyävät kun Jussi Mattsson pyöräyttää pitsapohjan italialaisista jauhoista, vedestä, suolasta ja salaisista raaka-aineistaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi