Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kaunisnurmen palvelukeskus rakennettu v. 1988 ja puretaan. Kotiharjun palvelukeskus rakennettu v.1958–60 ja edelleen kovassa käytössä. Jotain on vialla!

Eikö Jaalalla ole yhtää edustajaa kaupungissa joka huomaisi isommat hankkeet!

"Lämpö lämpö"

Suomessa ei ole oikeutta eikä sananvapautta! Esim. Päivi Räsäsen tapaus! Kun sanoo niinkuin asiat ovat, kohta istut "raastuvan penkillä"! Voimia Päivi Räsäselle.

Hyvähän sitä on katsomosta kaljapäissään pelaajille huudella ja arvostella, kun huutelijat eivät "mihinkään"pysty...

Kiva maksaa kirjoja toisen asteen opiskelijalle. Reilua kun luokkakaverit saavat ilmaiseksi? Missä on tasa-arvo ja yhdenmukainen kohtelu? Ei pitäisi olla esteitä koronapassin käyttöönottoon?

Kouvolan persut, miten meni omasta mielestä? Miksi Lindström sivutettiin paikkajaossa?

Korona on lisännyt hoivakotien asukkaiden yksinäisyyttä. Vierailuohjeet tuntuvat nyt vaihtelevan eri hoivapaikoissa ja epätietoisuus ohjeista voi entisestään nostaa kynnystä käydä läheistä katsomassa. Selkeät ohjeet ja tervetullut ilmapiiri helpottaa kaikkia.

Jaksamista hoitajille

Kaunisnurmen palvelukeskus rakennettu v. 1988 ja puretaan. Kotiharjun palvelukeskus rakennettu v.1958–60 ja edelleen kovassa käytössä. Jotain on vialla!

Jos et pysty ajamaan rajoituksen mukaista 30 km/h:a autollasi, on sinun paras pysyä pois liikenteestä ja vaihtaa julkisiin.

Uudella MB 350 automatic se kyllä onnistuu

Kirkossa pappi vetää uskonnollisen kaavun yllensä ja esittää itseään. Mutta sieluparka kaipaa elävää Jumalan sanaa eikä muotomenoja. Oi, Herra auta, me hukumme?

M-R S

Sinulle, joka kyselit, miksi emme hyväksy vieraita kulttuureja ja uskontoja. Siksi, että ne korottavat veroastetta ja lisäävät turvattomuutta.

Voi hyvä tavaton. 41 kissaa pidetty pienessä mökissä vähällä ruualla. Vettä sentään annettu. Tuskin jätöksiäkään oli siivottu. Tämäkö on Kymenlaaksossa asiallista eläintenpitoa kun omistaja ei edes syytettä saanut . Uusia kissoja vaan tilalle kun entiset vietiin. Että sillälailla!

Missähän Suomessa Veikkaus elää. Ei pienituloisella ole varaa menettää 2000€ kuukaudessa pelihimoonsa. Rajat selvästi alemmas.

Long Covid ei ole laiskojen tapa hankkia lisää saikkua, vaan oikeasti viheliäinen tauti.

Itse kokenut

Erinomainen yleisönosastokirjoitus pastori Hiltuselta.

Raamatun Sana on elämän ylin ohje, joka pätee vieläkin ja jota meidän tulee noudattaa. Kiitos pastori Hiltuselle!

Raamatussa jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi.

Myös kaksi rokotetta saanut voi saada koronatartunnan.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.