Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymenlaaksossa on tänä vuonna hukkunut viisi ihmistä – Viime vuonna hukkuneita oli kolme

Koko maassa hukkui elokuussa kuusi ihmistä.

Kymenlaaksossa on tänä vuonna hukkunut viisi ihmistä elokuun loppuun mennessä. Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton SUH:n ennakkotietojen mukaan viime vuonna samaan aikaan Kymenlaaksossa hukkui kolme ihmistä.

Koko maassa hukkui kesäkuukausien aikana 81 ihmistä, joista kuusi elokuussa. Määrä on SUH:n tiedotteen mukaan enemmän kuin vuosiin. Tammi-elokuun aikana hukkunut yhteensä 120 ihmistä.

Koko kesään verrattuna elokuu oli sateinen ja viileä. Elokuun hukkumiset ajoittuivat pääosin viikonlopun 20.–22. elokuuta ympärille.

Alkuvuoden hukkumisista 34 on tapahtunut uidessa, 23 vesiliikenteen yhteydessä, kaksitoista jäihin vajoamisen seurauksena, viisi veteen putoamisen yhteydessä, yksi laitesukelluksen yhteydessä ja 45 tapauksessa tapahtumien kulku ei ole selvillä.

Tämän vuoden hukkuneista 73 on miehiä, 19 naisia ja 28 tapauksessa sukupuoli ei ole tiedossa.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.