Kouvolan uuden ammattiopiston toimitusjohtaja on valittu – Anjalassa asuva Petri Tani aloittaa tehtävässä marraskuussa

Petri Tani siirtyy tehtävään Laurea ammattikorkeakoulun johtajan paikalta.

Ksao ja Taitaja yhdistyvät ensi vuoden alussa Kouvolan ammattiopistoksi. Lukas Pearsall

Joonas Heinonen

Kouvolan ammattiopiston toimitusjohtajaksi on valittu terveystieteiden maisteri, MBA Petri Tani. Anjalassa asuva Tani aloittaa tehtävässä 1. marraskuuta.

Kouvolan Ammattiopisto oy aloittaa toimintansa vuoden 2022 alussa. Uudessa yhtiössä yhdistyvät Kouvolan seudun ammattiopisto Ksaon ja Aikuiskoulutus Taitajan koulutustoiminta.

Kaupungin tiedotteen mukaan Tanilla on kouvolalaisena vahva alueen elinkeinoelämän ja julkisen sektorin tuntemus sekä laaja verkosto alueen toimijoihin.

Hän siirtyy toimitusjohtajan tehtävään Laurea ammattikorkeakoulun johtajan paikalta Vantaalta. Laureassa Tanin tehtäviin ovat kuuluneet tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan kehittäminen ja johtaminen yksityisen ja julkisen sektorin kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

– Työelämä muuttuu vauhdilla. Siinä missä meillä on tarvetta työvoimasta ja osaajista eri aloilla, samalla on reservissä noin 300 000 ihmistä ilman työtä. Osaavan työvoiman puute on oikeasti este monen yrityksen kasvulle ja kehitykselle puhumattakaan julkisesta sektorista. Kouvolan ja koko seutukunnan kehittyminen tästä näkökulmasta on mielestäni myös osaltaan ammattiopiston vastuulla, Tani sanoo tiedotteessa.

Toimitusjohtajan paikkaa haki 17 henkilöä. Perusteelliseen valintaprosessiin sisältyi ennakkotehtävä, kaksi haastattelua sekä henkilöarviointi, jonka toteutti Kouvolassa toimiva rekrytointikumppani Eezy Personnel. Lopullinen valinta tehtiin kolmen ehdokkaan joukosta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka