Historiaa hymy huulessa: Asemaravintoloissa herrasväki ja rahvas söivät samannimistä ruokaa, mutta toisen karjalanpaisti oli sitkeää ja kuivaa

Rahvaalle ja herrasväelle oli asemaravintoloissa rajattu omat osastot 1900-luvun alussa. Kuvassa on Viipurin asemaravintola vuonna 1910. Museovirasto

Asemaravintoloissa oli herrasväelle ja rahvaalle eri osastot, joiden taso poikkesi melko lailla toisistaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi