Kouvolassa keskiviikkona yhdeksän uutta tartuntaa – KPL:n pelissä ja McDonald'sissa on voinut altistua koronavirukselle

Kymenlaaksossa neljä koronaviruspotilasta saa sairaalahoitoa.

KSS Energia Areenan penkkirivit täyttyivät viime lauantaina, kun KPL kohtasi finaalitaistossa Manse PP:n. Pelissä on voinut altistua koronavirukselle. Kuvituskuva. Katja Juurikko

Taimi Haimila

Kouvolassa todettiin keskiviikkona yhdeksän uutta koronavirustartuntaa, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL kertoo. Tartuntoja on todettu Kouvolassa koko epidemian aikana yhteensä 1 140.

Iitissä ei todettu uusia tartuntoja. Iitissä todettujen tartuntojen yhteenlaskettu määrä koko epidemian aikana on 48.

Maakunnassa seitsemän uutta tartuntaa

Kymsoten mukaan Kymenlaaksossa todettiin keskiviikkona seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Sairaalassa hoidettavien koronaviruspotilaiden määrä on vähentynyt, ja sairaalahoitoa saa Kymenlaaksossa nyt neljä koronaviruspotilasta.

Kymsoten ja THL:n ilmoittamia tapausmääriä ei voi verrata suoraan toisiinsa. Syynä on viive THL:n tilastoissa. Lisäksi THL:n tilaistoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa.

Altistumisia pesäpallopelissä ja pikaruokaravintolassa

Kymsote on lisännyt verkkosivuilleen useita uusia altistumispaikkoja.

Koronavirukselle on voinut altistua KPL:n pelissä viime lauantaina 18. syyskuuta.

Altistuminen on ollut mahdollista myös Kymen Wiener -ravintolassa 17. syyskuuta kello 11–11.30.

Prisman ravintola Buffassa on voinut altistua 16. syyskuuta kello 11–11.30 ja Anjalan Nesteellä 16. syyskuuta kello 17–18.

Kymsote on lisännyt listalleen myös Kouvolan McDonald'sin, jossa altistuminen on ollut mahdollista 15. syyskuuta kello 15–16.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka