Kouvolassa todettiin torstaina kaksi uutta koronavirustartuntaa – Altistumispaikkojen lista piteni taas, mukana on ravintoloita Anjalasta ja Valkealasta

Kymenlaaksossa sairaalahoitoa viime aikoina saaneet koronaviruspotilaat ovat olleet rokottamattomia.

Kouvolassa on voinut altistua koronavirukselle useissa eri paikoissa. Anu Kiljunen

Taimi Haimila

Kouvolassa todettiin torstaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Kouvolassa on todettu tartuntoja koko epidemian aikana yhteensä 1 142. Asia selviää Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n koronakartasta.

Iitissä ei todettu torstaina uusia koronavirustartuntoja. Iitissä todettujen tartuntojen yhteenlaskettu määrä on edelleen 48.

Maakunnassa yhdeksän tartuntaa

Koko maakunnassa todettiin torstaina yhdeksän uutta koronavirustartuntaa, Kymsote tiedottaa. Kymenlaaksossa sairaalahoitoa saa tällä hetkellä neljä koronaviruspotilasta. Sairaalahoidossa on ollut Kymsoten mukaan viime aikoina ainoastaan rokottamattomia henkilöitä.

Koronavirustestejä otetaan tällä hetkellä vähemmän kuin aiemmin syksyllä. Kymenlaaksossa otetaan näytteitä nyt saman verran kuin niitä otettiin heinäkuussa.

Kymsoten ja THL:n ilmoittamia tapausmääriä ei voi verrata suoraan toisiinsa. Syynä on viive THL:n tilastoissa. Lisäksi THL:n tilaistoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa.

Suomessa todettiin torstaina 474 uutta koronavirustartuntaa.

Paljon uusia altistumispaikkoja

Kouvolan altistumispaikkojen lista on saanut jälleen jatkoa.

Kymsoten mukaan aiemmin ilmoitettujen altistumispaikkojen lisäksi koronavirukselle on voinut altistua Valkealan TV Pubissa 17. syyskuuta kello 16–18 sekä 18. syyskuuta kello 14–21.

Ravintola Kummelissa altistuminen on ollut mahdollista 18. syyskuuta kello 21–23.

Lisäksi Sippolan Baarmans Neuvolassa on voinut altistua 14. syyskuuta kello 9–9.30. Anjalan Keltsun Keitaalla on voinut altistua 13. syyskuuta ja 14. syyskuuta kello 11–12.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka