Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolassa halutaan kuulla toiveita uusien seniorikuntoilupisteiden sijoittelusta ja varustelusta – Tavoitteena on edistää hyvinvointia ja lisätä omatoimista liikuntaa

Tällä hetkellä Kouvolassa on muutamia erityisesti ikääntyneille kohdennettuja ulkokuntoiluvälineitä.

Kouvolan kaupunki haluaa selvittää asukkaiden toiveita uusien seniorikuntoilupisteiden sijoittelussa ja varustelussa.

Kysely järjestetään 27. syyskuuta – 17. lokakuuta ja siihen voi käydä vastaamassa osoitteessa www.kouvola.fi/kyselyt. Vastata voi myös paperilomakkeella kirjastoissa, Ikiasemalla ja Porukkatalolla.

Kysely liittyy tavoitteeseen edistää kaupunkilaisten hyvinvointia ja lisätä omatoimista liikkumista kehittämällä vapaasti käytössä olevia liikuntapaikkoja.

Syksyn aikana on muutenkin kartoitettu yli 65-vuotiaiden kouvolalaisten liikuntatottumuksia ja mielipiteitä kaupungin liikuntapalveluista ja -paikoista.

Laajan liikuntakyselyn lisäksi nyt toteutetaan erillinen kysely erityisesti ikääntyville kohdennetuista ulkokuntoilupisteistä. Kyselyn perusteella voidaan huomioida asukkaiden toiveita uusien seniorikuntoilupisteiden sijoittelussa ja varustuksessa.

Kouvolassa on tällä hetkellä muutamia erityisesti senioreille kohdennettuja ulkokuntoiluvälineitä, joista uusimmat sijaitsevat Jaakonpuistossa.

Kaikille soveltuvia ulkoliikuntavälineitä on 16 kohteessa eri puolilla kaupunkia. Lisäksi liikuntavälineitä löytyy myös kuntopolkujen varsilta.