Kouvolassa kuusi uutta koronatartuntaa torstaina – Sairaalahoidossa on Kymenlaaksossa viisi koronapotilasta

Kymenlaaksossa varmistui torstaina 11 uutta koronatartuntaa.

Kymenlaaksolaiset ovat toivoneet lisää walk in-rokotuksia viikonloppuihin ja niitä on jatkossa luvassakin myös Kouvolaan. Arkistokuva. Lukas Pearsall

Johanna Tenovirta

Kouvolassa varmistui torstaina kuusi uutta koronavirustartuntaa, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL kertoo koronakartallaan. Kouvolassa on epidemian alusta ollut 1 171 koronatartuntaa. Iitissä koronatartuntoja on ollut 49.

Kymenlaaksossa varmistui torstaina 11 uutta koronatartuntaa, Kymsote kertoo koronatilastossaan. Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 566 koronavirustartuntaa.

Sairaalahoidossa Kymenlaaksossa on viisi koronaviruspotilasta.

Kymenlaaksossa on THL:n mukaan ollut kahden viikon aikana 113 virustartuntaa. Kahden edeltäneen viikon aikana tartuntoja oli 132.

Kymenlaakson ilmaantuvuusluku oli torstaina 69, kun kahden sitä edeltäneen viikon aikana luku oli 80. Ilmaantuvuusluku ilmaisee viruksen levinneisyyden kahden viikon aikana 100 000 asukasta kohti.

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. Eroavuuksien pääasiallinen syy on, että THL:n tilastoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Lisäksi THL:n tilastot päivittyvät viiveellä Kymsoteen verraten.

Suomessa THL raportoi torstaina 663 uutta koronavirustartuntaa. Kahden viime viikon aikana koko maassa on raportoitu 5 954 tartuntaa, mikä on 859 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 141 552.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka