Napakat | Kaikkia kuunteleva ja keskusteleva ja tavoitettavissa oleva esimies saa työyhteisön toimimaan. Vallankäyttö on taitolaji

Ministeri Andersson teki suuren menokulun yläasteen jälkeiseen pakolliseen koulutukseen. Kaikkia nuoria ei sekään näytä kiinnostavan. Opinahjossa pistäydytään tunti, pari. Sitten kotiin huudattamaan kaupungin täkynä lahjoittamaa pelivälinettä. Usko Kelan korvauksiin siintää tulevaisuuden urana. Oivoi!

Surkeaa porukkaa noi elokapinaan osallistujat. Myöhästyivät omasta mielenosoituksestaan, oikeat tulevaisuuden toivot. Söivät banaaneja, mikseivät omenoita ja porkkanoita. Aate unohtuu kun maha alkaa murista.

Olivat laittaneet Elokapinan alkamaan liian aikaisin, äiti oli jo kerinnyt lähteä töihin eikä ollut herättämässä lastaan mielenosoitukseen.

Käytän aina maskia. Terveyssyistä ja ei näy rypyt eikä vanheneminen. Aerosolit myös ällöttää.

Elokapina, miten voi 10pv suunnitella teltailla keskellä vilkkainta pääkaupungin katua aiheuttaen yhteisyhteiskunnalle häiriöitä ja nauttia vielä Kelan tukiaisia tekemättä töitä!

Toivottavasti Kymsote jatkaa näitä walk-in rokotuksia edelleen lokakuussa. Sekä Kouvolassa että Kotkassa. Se olisi tärkeää!

En näe mitään syytä äänestää tulevissa aluevaaleissa demareita enkä kepua, jos lääkärihelikopterin asemapaikka siirtyy Lappeenrantaan. Uskomatonta peliä. Tämä hallitus ei ole tuonut mitään hyvää Kymenlaaksoon.

Ruusuja ja kiitos Valkealan hammashoitolan hammaslääkärille ja hammashoitajalle erittäin ystävällisestä ja ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta työstä käydessäni paikattavana.

Arto L

Kymsotessa esimiehet koulutukseen. Kaikkia kuunteleva ja keskusteleva ja tavoitettavissa oleva esimies saa työyhteisön toimimaan. Vallankäyttö on taitolaji.

Loistavaa ettei KPL voittanu mestaruutta, saadaa lukea muutakii juttui kun pelkästää sitä. Tääl on muutakii urheiluu Kymenlaaksos.

Eipä kukaan halua kenenkään räkäyskiä naamalleen, mutta toimeen tultiin ennen koronaakin ilman maskia ja tullaan varmasti nytkin. Nythän jokainen voi vapaasti valita käyttääkö maskia vai ei. Turvavälistäkin on hyötyä. Takaisin normaaliin mahd. pian.

Ei ole PS:n ehdokkaat aluevaaleissa ykköskenttään kuuluvia läheskään kaikki. Eipä ole kehitystä luvassa muutenkaan.

Äksä

Lehdessä ei sanaakaan Lotta-juhlasta.

Sot:veteraani

Miksi KD kiusaa Kouvolan kaupunginjohtajaa? Sen porukan luotto on mennyt multa.

Petetty

Suurkiitos toimitukselle, kun saimme menokalenterin takaisin! Menojalka vipattaa.

Ohisalo on varmaan vastuuministerinä pakoitettu myöntämään Elokapinan toiminnan lainvastaisuuden!

Tyypillistä Kymsoten toimintaa. Palvelut siirretään kauas asiakkaista superkalliisiin vuokratiloihin.

Kävin pitkästä aikaa kotimaan reissulla ja kun tulin kotiin päin, oli Kouvolan rajalla kyltti universumin lakritsikaupungista. Tykkään toki joskus syödä lakua, mutta jos taloudellisesti aatellaan, niin paperi se on,mikä täällä yhteiskuntaa pyörittää! Ainakin Kuusankoski on ollut paperikaupunki!

Helsingissä jakaa samalla alueella kirjeitä + lehtiä 5–6 eri jakelufirmaa Postin lisäksi. Kuinka vihreetä ja tehokasta! Voisihan samalla tyylillä ratikkalinjallakin ajaa 5–6 eri firman raitiovaunua peräkkäin. Asiakas vain valitsee mieleisen!

Tosi Vihree

Kuusankosken keskustan alueelta ei löydy terveysaseman palveluja eikä rokotuspistettä. Ei ole kohtuullista toimintaa.

Mitä ne vouhkaa työvoimasta. Eihän täällä ole kohta ketä pitäs esim. palvella. Vouhotusta.

Korjaus poika Korian kaupassa joka haistatti olikin 10 vuotta. Tekee asiasta pahemman. Myyntikielto energiajuomille koululaisille.

Mainos: Kouvolan Sanomat

Mainos: K-Rauta Kotka ja Kouvola sekä Inkeroinen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka