Kouvolasta on kaksi ehdolla Vuoden vapaaehtoiseksi – Äänestys on alkanut

Vuoden vapaaehtoinen palkitaan joulukuussa. Hän toimii vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Kansalaisareenan jakaman Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi on ehdolla kaksi kouvolalaista. Koko maassa ehdokkaita on vajaat 90. He ovat 55:ltä paikkakunnalta.

Ehdolla ovat Kouvolasta Kari Ristola ja Margo Oll.

Heistä Ristola on tehnyt lähes 50-vuotisen uran vapaaehtoisena erilaisissa autokisoissa ja -tapahtumissa. Hän on ensin ajanut itse kilpaa ja ollut sen jälkeen järjestämässä kisoja. Lisäksi Ristola on mukana Korian Ponnen tanssilavatoiminnassa ja Kymenrannan metsästyskerhossa.

Margo Oll on puolestaan vapaaehtoinen tapahtumien järjestäjä. Hän on toiminut vapaaehtoisena eri tahojen kautta ja laskeskelee, että on järjestänyt yli 100 tapahtumaa viiden vuoden aikana. Tapahtumat ovat olleet erilaisia ja ne ovat olleet suunnattuja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Valinta yleisöäänestyksellä

Vapaaehtoisen valinta tapahtuu yleisöäänestyksellä. Yleisöäänestys on käynnissä lokakuun ajan.

Järjestyksessään kahdeksannessa Vuoden vapaaehtoinen -kampanjassa haetaan henkilöä, joka voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas.

Äänestyksen päätyttyä raati valitsee palkittavan kymmenen eniten yleisöääniä saaneen ehdokkaan joukosta.

Kansalaisareena palkitsee Vuoden vapaaehtoisen 3. joulukuuta. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Mainos: Kouvolan Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka