Hullusta päähänpistosta syntyi lounaspaikka vanhaan kansakouluun Iittiin – Anu Tähti kokkaa pitkän kaavan mukaan, mutta kanoja hän ei enää kyni

Lounas- ja tilausravintolaa pitävä Anu Tähti nauttii siitä, että saa yrityksessään käyttää loputtomasti luovuuttaan. Sitä hän käytti myös suunnitellessaan ravintolan sisustusta. Katja Juurikko

"Pienten lasten takia olisi ihanaa tehdä lounasta, päästä ajoissa kotiin ja viettää viikonloput vapaata." Eihän se ihan niin kuitenkaan mennyt, vaikka lounasravintola Vanhan Sampon yrittäjä Anu Tähti, 42, haaveissaan näin ajatteli.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja