Napakat: Betonipylväitä ei saa kaataa, vaan niistä on siirrettävä yksi kuhunkin Kouvolan taajamaan

Mitä kokoomuslaiset tarkoittavat sotepalvelujen "kehittämisellä"? Puolue on aina vastustanut palvelujen parannusehdotuksia ja pyrkinyt yksityistämään ja keskittämään niitä. Yksityistäminen kaatui perustuslakiin, mutta keskittäminen onnistui niin, että terveysasemat niputettiin Ratamoon ja sairaalareissut ajellaan Kotkaan.

Eivät turveyrittäjät romutuspalkkiota tarvitse. Kyllä venäläiset ostavat koneet, kun halvalla saavat ja turvemarkkinoille tulee tilaa.

On se kumma kun valvontaa ei saada Kauppalankadun ja Ahdinkadun risteykseen! Taas tyttö kovaa vauhtia vasenta kaistaa jonon ohi viime tipassa kiilasi mäkeä ylös! Eikä kaidetta saatu vieläkään. Kuljen siitä usein, taas oli lähellä ettei autot paiskautuneet päälle!

Nyt valtuusto, hoitakaa lääkärihelikopteri kunnialla Uttiin tai sitten POKSille jatkolupa! Kaikki turha rahanmeno seis, kuten RRT ja uusi uimahalli. Nyt on kyse ihmishengistä eikä huvituksista. Kouvolan kaupunginjohtaja tuntuu olevan kyvytön.

Voiko kukaan Kouvolassa hyvällä omallatunnolla sanoa ,että veronmaksajien sadat tuhannet eurot menivät oikeaan paikkaan meluaitaan muutaman paikallisen asukin vuoksi tässä persaukisessa Kouvolassa. Maalla olis tilaa kyllä näillekin itsekkäille kivikylän asukeille! Tervetuloa!

Ei Lääkärihelikopteria Uttiin missään tapauksessa. Tämäkin jälleen politisoitunut, josta poliitikot ei kuitenkaan kanna mitään vastuuta. Tärkeää on, että potilaat joiden henki on kyseessä, pitää saada nopeasti hoitoon ammattilaisten toimesta. Myös kustannustehokkain paikka on ehdottomasti Lappeenranta, jossa keskussairaala on lähellä. Kiitos.

Alkoholistit, tupakoitsijat, huumeen käyttäjät, ylipainoiset ym. Maksakoon hoitoonsa itse!

Betonipylväistä koko Kouvolan symboli. Pylväitä ei saa kaataa, vaan niistä on siirrettävä yksi kuhunkin Kouvolan taajamaan. Näin syntyisi suur-Kouvolaan symbolisten voimajohtojen verkosto, josta kaikki kuntalaiset pääsisivät nauttimaan. Lisäksi Kuusankoski-seura voisi selvittää voitaisiinko yksi ylväistä pylväistä lahjoittaa vanhalle ystävyyskaupungille, Vologdalle, symbolisoimaan ystävyyttä ja kehityksen surinaa.

Keltsun Betonimies

Koronapassi hyvä. No, mihin tulee voimaan. Samat räkälät toimii kuin ennenkin. Yökerhoissa harva tavis käy. Eli ei täällä vaikutusta.

Luonnonsuojelusta ja kulutuksen vähentämisestä tulisi jonkun hyötyä taloudellisesti, jotta lajikato ja ilmaston lämpeneminen saataisiin kuriin. Valitettavaa.

Ihanaa kun tulee koronapassi, saa juhlia ravintolassa aamuun asti. Mutta hups! Ketä me sitten syytetään ravintolassa aamuyöstä sattuneista tartunnoista, kun rokottamattomat ovat kotona katsomassa televisiota.

Kun vihreät kieltävät puiden polttamisen saunan kiukaissa, on meidän järjestettävä mielenosoitus eduskuntatalon edessä Mannerheimintiellä ja se kestää kunnes kielto perutaan.

Mitenköhän ne luolamiehet pärjäsivät, kun ei ollut kaljaa?

Ilvesten pitää antaa runsastua siellä missä kauriita on liikaa. Ilves pitäisi kauriiden kannat kurissa. Niin luonto toimii, jos sen annetaan toimia.

Hei! Sinä joka iloitsit verovarojen oikeasta käytöstä. Katsopas ympärillesi ja laske, kuinka moni Kaunisnurmen meluaidasta hyötyy. Kaupungin panostus on tuhansia euroja per asukas. Onko se sitten järkevää verovarojen käyttöä. Asiasta voidaan olla montaa mieltä.

Nyt kun äidin kullannupuille tuli uutta "maalattavaa" (meluaita), niin eikö Kouvolan maalikauppiaat voisi sopia että spraymaaleja ei myytäisi alle 18-vuotiaille. Tämä kielto voisi levitä koko Suomeen!

THL suosittelee kolmansia rokotteita kiireesti niille, jotka kärsivät voimakkaasta immuunipuutoksesta. Mistähän puutos johtuu, eihän vain kahdesta aikaisemmasta piikistä?

Hyvä Kouvola. Pitäisikö keskusta jo siirtää Veturille, kun Postikin sinne meni. Rautatieasema vielä ja sinne, niin hyvin menee.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka