Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan teatteri hakee kummiluokkaa – Oppilaat pääsevät seuraamaan Kolme iloista rosvoa -näytelmän valmistumista

Hakijoiden tehtävänä on askarrella juliste, jossa esiintyvät luokan oppilaat ja opettaja.

Kouvolan teatteri etsii itselleen kummiluokkaa. Kummiluokaksi voivat hakea Kouvolan kaupungin kolmannet ja neljännet luokat.

Kummiluokkatoiminnan tavoitteena on tarjota taidekasvatusta yhdelle kouvolalaiselle luokalle. Kummiluokka vierailee teatterissa ja tutustuu teatterintekijöiden työhön.

Inspiraationa tuttu lastenromaani

Kummiluokaksi haluavien luokkien tehtävänä on askarrella juliste, jossa seikkailevat luokan oppilaat ja opettaja. Julisteen miljöönä on Kardemumman kaupunki, joka on tullut tunnetuksi Kolme iloista rosvoa -lastenromaanista.

Norjalaisen Thorbjørn Egnerin romaaniin perustuva näytelmä saa ensi-iltansa Kouvolan teatterissa ensi keväänä. Kummiluokka pääsee seuraamaan näytelmän valmistumista.

Kummiluokan hakuaika päättyy 12. marraskuuta. Teatteri valitsee julisteiden perusteella itselleen kummiluokan marraskuun aikana.

Kummitoimintaa vuodesta 2015

Kouvolan teatterilla on ollut kummiluokka vuodesta 2015 lähtien. Teatteri valitsee itselleen kummiluokan aina yhden lukuvuoden ajaksi.

Aiemmat kummiluokat ovat olleet Vahteron, Anjalan, Jokelan, Mansikkamäen, Sarkolan ja Kirkonkylän koulusta sekä Kymenlaakson steinerkoulusta.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.