Manski muuttuu perjantaina taas kauhujen kävelykaduksi – Valaistus ja äänimaailma vaihdetaan halloween-teemaan

Kauhukulkueen lisäksi Manskilla on erilaisia esityksiä. Kulkue vaikuttaa hetkellisesti keskustan liikennejärjestelyihin.

Arkistokuva vuoden 2019 Musta Manski -tapahtumasta. Katja Juurikko

Joonas Heinonen

Kävelykatu Manskilla järjestetään perjantai-iltana jälleen perinteinen halloween-tapahtuma Musta Manski.

Pääosassa on kauhukulkue, jossa teeman mukaisesti pukeutuneet hahmot raahustavat matkakeskukselta Manskille. Kuka tahansa voi ilmoittautua kulkueeseen sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi. Kulkueessa ovat mukana myös Sirkus Bravuuri ja Kouvolan Teatterin nuorisolinja.

Ohjelmassa on kulkueen lisäksi esityksiä, kuvauspiste ja pukukilpailu. Manskilla nähdään muun muassa Sirkus Bravuuri, Late Noir Theatren rock-kabaree sekä Kummitusten syyskokous.

Tapahtuman ajan Kävelykatu Manskin valaistus on kammottavampi, kaiuttimista tulee mahdollisesti pelottavia ääniä ja muutoinkin kadun ulkoasua on somistettu teemaan sopivaksi.

Kulkueen ajaksi liikenne suljetaan Asemakadun ja Hallituskadun risteyksestä sekä Asemakadun ja Kouvolankadun risteyksestä. Sulut hoitaa liikenteenohjaajat sulkupuomeilla kello 18–18.15 välisenä aikana.

Tapahtuma on kaikenikäisille, mutta Kouvolan Ydinkeskusta ry pyytää huomioimaan, että pellet, tarinat ja esitykset voivat olla pelottavia alle 10-vuotiaille.

Lisätiedot ja tarkempi aikataulu löytyy verkosta osoitteesta www.kouvolansome.com.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka