Napakat | Imatra satsaa uuteen urheilutaloon ja uimahalliin. Kotka investoi mittavasti n. 157 milj. seuraaviksi vuosiksi. Kouvola miettii ja miettii, jää odottamaan parempia aikoja ja taantuu

Imatra satsaa uuteen urheilutaloon ja uimahalliin. Kotka investoi mittavasti n. 157 milj. seuraaviksi vuosiksi. Kouvola miettii ja miettii, jää odottamaan parempia aikoja ja taantuu. Ihmiset muuttavat pois parempien palvelujen perässä. Juuri nyt on aika investoida palveluihin. Velat maksetaan nousukautena.

Se yhteen hiileen puhaltaminen ja luottamus Ollin ja pelaajien kesken on aivan uskomatonta ja sen aistii myös katsojat. Pitää myös muistaa että he tekevät työtään, et sinä itsekkään aina onnistu omassa duunissakaan.

Koronan rokotustahtikin kesällä oli hidasta Kymenlaaksossa. Esim. 40v. täyttänyt, joka heti otti kun ajan sai, kakkospiikkiaika meni syyskuun ekaviikolle. Tosin viikon etuajassa polki kaukaa hakemassa sen lauantaina, jolloin Hansassa ei ollu juuri muita. Itse 70v. kävin 2. piikillä 9.7. ja niihin aikoihin avattiin alle 40v.:lle. Hidas alkuvauhti kostautui kun liian aikasin avattiin yhteiskunta.

Mummo

Olen pelännyt nouseeko Sanna Marinin valta päähän, kuten kävi Paavolle?

Myyntipäällikkö kulttuuritaloille on rahanhukkaa! Ekana kultturitalot päivitettävä teknisesti nykyaikaisiksi. Järjestän työssäni isoja tilaisuuksia eikä Kouvolasta löydy asianmukaisia tiloja. Lahdesta löytyy.

Jos ei kysyätä hoitajien rokotuksia niin on tehtävä kuten iso teolisuusfirma, aina kun tulee töihin, on ensin tehtävä koronapikatesti. Jotenkin näin olen kuullut.

Vastuunkantajat

Kiitos kaupunginjohtaja Marita Toikalle napakasta vastineesta Kymsoten loppumattomalle rahan mankumiselle kunnilta. Todella ihailtavaa ja suoraselkäistä toimintaa!

Kaupunkilainen

Krista Kiuru ilmoitti Suomen menettäneen korona pandemian hallinnan. Eikö tällöin vastuuministerin kuuluisi ilmoittaa eroavansa.

Kaikkein eniten Glasgow'n ilmastokokoukseen on ilmoittautunut öljy- ja kaasuteollisuuden lobbareita. Yhteensä yli 500 henkilöä. He edistävät siellä öljy- ja kaasuteollisuuden etuja. Onko tämä ihmiskunnan etu? Miten käy ilmaston ja ihmisen?

Ja mitähän soopaa sinä niistä koronarokotusten aiheuttamista vaurioista kirjoittaisit, jos saisit palstatilaa, arvoisa hysterian lietsoja?

Tällä viikolla on taas kansallinen kateuspäivä. Katsokaapa myös maksettujen verojen sarake ja miettikää mitä kaikkea niillä euroilla mahdollistetaan.

Mainos: Kouvolan Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka