Tarjoilija saa tarjoilla ilman koronapassia, mutta asiakas ei saa tilata – "Erikoinen tilanne, muttei kosketa meitä", sanoo House of Rockin Marko Hämäläinen

Asiakkaiden koronapassien tarkistus on ravintoloiden omalla vastuulla. Katja Juurikko

Ravintolan asiakkaalta voidaan vaatia koronapassi, mutta ravintolan työntekijällä sitä ei vaadita.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin