Kouvolassa todettiin 12 uutta koronatartuntaa tiistaina, koko Kymenlaaksossa 20

Kymenlaaksossa on kahdeksan koronaviruspotilasta sairaalahoidossa.

Kuvituskuva. Iida Mulari

Aaro Immonen

Kouvolassa on todettu tiistaina 12 uutta koronavirustartuntaa. Asia selviää Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tilastoista. Kouvolassa on varmistunut 1 405 tartuntaa epidemian aikana.

Iitissä ei kirjattu uusia tartuntoja tiistaina. Kunnassa on todettu yhteensä 61 tartuntaa.

Kymsoten mukaan koko Kymenlaaksossa todettiin tiistaina 20 koronatartuntaa. Sairaalahoidossa on kahdeksan koronaviruspotilasta. Kymsoten alueella on todettu yhteensä 2 994 koronavirustartuntaa epidemian aikana.

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. Eroavuuksien pääasiallinen syy on, että THL:n tilastoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Lisäksi THL:n tilastot päivittyvät viiveellä Kymsoteen verraten.

Koko maassa todettiin 810 uutta koronatartuntaa tiistaina. Edellisen kahden viikon aikana Suomessa on varmistunut 9 184 tartuntaa. Sitä edeltävällä kahden viikon jaksolla tartuntoja oli 7 423.

Ilmaantuvuusluku koko maassa on 166. Luku kertoo tartuntojen määrän kahden viikon ajalta 100 000 asukasta kohti. Kouvolan ilmaantuvuusluku on 161. Luvut ovat pyöristettyjä.

Kommentoi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka