Kymsotella 18 uutta koronatartuntaa perjantaina – Sairaalahoidossa on 11 koronapotilasta

THL korjaa teknistä vikaa koronakartallaan.

Kuvituskuva. Hus

Johanna Tenovirta, STT

Kymsote varmisti 18 uutta koronavirustartuntaa perjantaina Kymenlaaksossa. Kaikkiaan koronatartuntoja on koronapandemian alusta ollut 3 058.

Kymenlaaksossa sairaalahoidossa oli 11 koronaviruspotilasta perjantaina.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL kertoi perjantaina Twitterissä, että teknisestä viasta johtuen uusien koronatartuntojen määrä ei päivittynyt koronakartalle. Laitos aikoi kertoa tartuntamäärän some-kanavillaan myöhemmin perjantaina.

Puolustusvoimissa koronatartuntojen määrä on laskenut. Torstaihin mennessä koko maassa puolustusvoimilla oli yhteensä 11 koronatartuntaa. Niistä Kouvolassa Karjalan prikaatissa oli neljä.

Kouvolassa on voinut altistua tämän ja viime viikon aikana useissa paikoissa. Maanantaina altistuminen on voinut tapahtua kello 10–18 ravintola Yolene Happy Barissa. Viime sunnuntaina koronavirukselle altistanut henkilö on käynyt Tornionmäen Hesburgerissa kello 18–18.45. Viime viikon lauantaina altistumispaikkoja olivat Yolene Happy Bar kello 10–18 ja KooKoo–HIFK-pelin seisomakatsomo kello 18–21.

Koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa oli koko maassa 260 ihmistä. Heistä 31 oli tehohoidossa, THL kertoi. Määrä on kasvanut sairaalahoidossa kahdeksalla ja tehohoidossa kolmella keskiviikosta, jolloin koronasairaanhoidon määristä viimeksi kerrottiin.

Kommentoi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka