Anjalankosken kirkkoherra valitaan ensi sunnuntaina kolmesta ehdokkaasta – Ennakkoäänestys alkoi

Anjalankosken seurakunnan kirkkoherraa voi äänestää ennakkoon tämän viikon perjantaihin saakka.

Timo Pokki, Johanna Pesonen ja Pauli Pietiläinen ovat ehdolla Anjalankosken kirkkoherran vaalissa. Anjalankosken seurakunta

Johanna Tenovirta

Anjalankosken seurakunnan kirkkoherran vaalissa alkoi maanantaina ennakkoäänestys. Vaalipäivää edeltävällä viikolla voi äänestää ennakkoon seurakunnan eri toimipisteissä perjantaihin saakka.

Anjalankosken kirkkoherran vaalissa on kolme Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin vaalisijoille asettamaa ehdokasta. Teologian tohtori, dosentti Timo Pokki on vaalisijalla yksi, Anjalankosken seurakunnan II kappalainen Johanna Pesonen vaalisijalla kaksi ja Keski-Lahden seurakunnan seurakuntapastori, director cantus Pauli Pietiläinen vaalisijalla kolme.

Ennakkoäänestyspaikoista Anjalankosken seurakuntatoimistossa voi äänestää maanantaista perjantaihin kello 9–18. Maanantaina äänestys oli seurakuntatoimiston lisäksi Sippolan kirkossa, Elomaan talolla ja Ummeljoen kyläkirkossa. Keskiviikkona voi äänestää ennakkoon Myllykosken Triadissa ja Anjalan seurakuntatalossa kummassakin kello 13–15. Perjantaina ennakkoäänestys on Myllykosken kirkon Juhani-salissa kello 18–19.

Vaalipäivänä sunnuntaina äänestys alkaa Sippolan kirkossa messun jälkeen noin kello 11.30 ja päättyy kello 18.00.

Seurakuntalaiset pääsivät loka- ja marraskuussa tutustumaan Anjalankosken kirkkoherran vaalin ehdokkaisiin vaalipaneelissa sekä vaalinäytepyhinä. Kaikkien ehdokkaiden yhteinen vaalipaneeli striimattiin Anjalankosken seurakunnan YouTube-kanavalla.

Uusi kirkkoherra aloittaa virassaan 1. tammikuuta 2022, jolloin nykyinen kirkkoherra Eija Murto, 64, jää eläkkeelle.

Kommentoi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka