Valkealan uimahallin vedenjakelussa oli ongelmia, mutta halli aukeaa perjantaina normaalisti – Uimarit ohjattiin pois altaasta ja Likolammen talviuintisaunalta torstaina iltapäivällä

Ongelman arvellaan liittyvän läheiseen työmaahan.

Valkealan uimahalli ja Likolammen talviuintisauna jouduttiin sulkemaan torstaina iltapäivällä vedenjakeluhäiriön vuoksi. Uimahalli pysyy suljettuna perjantaiaamuun.

Liikuntapaikkapäällikkö Kirke Roosin mukaan kaupungilla ja Kouvolan Vedellä on epäily, että ongelma liittyy läheiseen työmaahan. Asian selvittelyä jatketaan perjantaina.

Vian korjaustyöt on jo aloitettu. Vika saadaan korjattua aamuun mennessä ja uimahalli aukeaa perjantaina normaalisti kello kuudelta aamulla, Roos vahvistaa.

Valkealan uimahalli jouduttiin sulkemaan päivällä, koska suihkuihin ei tullut vettä. Myöskään altaaseen ei vesi kulkenut.

Ongelmana on, että vedenpaineet eivät riitä, Roos kertoi iltapäivällä.

Ongelma havaittiin ensimmäisen kerran torstaina aamupäivällä. Tällöin veden tulo saatiin korjattua ja suihkut saatiin toimimaan normaalisti.

Aamupäivän ongelmatilanne ei haitannut uimahallin kävijöitä, sillä uimahalli aukeaa torstaisin vasta kello 13. Uimahalli ehti olla avoinna vain kolmen tunnin ajan.

Veden tulo alkoi takkuilla uudemman kerran iltapäivällä kello 16 jälkeen. Tällöin katsottiin parhaaksi tyhjentää uimahalli kävijöistä.

– Uimahallissa oli neljän maissa uimareita jonkin verran ja lisää olisi ollut tulossa. Jouduimme ohjaamaan pois myös kaikki Likolammen rantasaunalla olleet talviuimarit ja saunojat.

Roosin mukaan uimahalli pysyy torstai-illan suljettuna. Uimahalli avataan jälleen perjantaina aamulla kello kuudelta.

Päivitetty uutista torstaina illalla klo 18.46 uusilla tiedoilla uimahallin avaamiseen ja vian korjaamiseen liittyen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka