Kouvolassa varmistui viikonlopun aikana 29 uutta koronatartuntaa – Virukselle on voinut altistua Kuusankosken urheilutalon katsomossa Kouvot-junioriturnauksen aikana

Koko maassa on sairaalahoidossa 45 koronapotilasta enemmän kuin perjantaina. Uusia kuolemantapauksia on yhdeksän.

Kymsote aikaisti rokotusten alkamista Kuusankoskella. Jussi Lopperi

Tapani Olkku

Kouvolassa on varmistunut lauantain, sunnuntain ja maanantain aikana yhteensä 29 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.

Kouvolassa on varmistunut nyt yhteensä 1 524 tartuntaa.

Iitissä tartuntojen kokonaismäärä pysyy 63:ssa.

Koko Kymenlaaksossa tartuntoja varmistui lauantaina 24, sunnuntaina 10 ja maanantaina 19, yhteensä kolmen päivän aikana siis 53 tartuntaa.

Kymenlaaksossa on sairaalahoidossa 11 koronapotilasta.

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. Eroavuuksien pääasiallinen syy on, että THL:n tilaistoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa.

Lisäksi THL:n tilastot päivittyvät viiveellä Kymsoteen verraten.

Kuusankoskella altistus

Kymenlaaksossa tehtävien koronatestien määrä laski lähes sadalla viikossa. 15.–22.11. näytteitä lähti tutkittavaksi 2 803 kappaletta. Sitä edeltävän viikon aikana niitä tutkittiin 2 897.

Kymsote on lisännyt korona-altistuspaikkoihin Kuusankosken urheilutalon katsomon. Siellä on voinut altistua virukselle Kouvojen junioriturnauksessa 12.–14.11. kaikkien Espoo Basket Teamin 10-vuotiaiden joukkueen pelien aikana.

Karjalan prikaatissa muutama tartunta

Karjalan prikaatissa on varmistunut marraskuun aikana yhteensä viisi koronatartuntaa, puolustusvoimat kertoo.

Tartunnat on todettu kuun alkupuolella, sillä viimeisellä tarkasteluvälillä eli 17.–21.11. uusia tartuntoja ei ole kirjattu prikaatissa yhtään.

Sairaalapotilaiden määrä kasvaa

Koko Suomessa on sairaalahoidossa yhteensä 45 koronapotilasta enemmän kuin perjantaina, kertoo THL.

Sairaalahoidossa on nyt yhteensä 322 koronavirukseen liittyvää tautia sairastavaa, joista teho-osastolla 43. Teho-osastolla on kaksi koronapotilasta enemmän kuin perjantaina.

Perjantain jälkeen on raportoitu 2 616 uutta koronavirustartuntaa. THL ei julkaise päivittäisiä koronalukuja viikonloppuna.

Suomessa on kahden viime viikon aikana raportoitu noin 12 700 koronatartuntaa, mikä on noin 3 600 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Suomessa on raportoitu yhdeksän uutta koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta perjantain jälkeen.

Kommentoi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka