Haku Kouvolan uuteen DI-koulutukseen ja LUT-yliopiston muihin syksyn maisteriohjelmiin on alkanut

Kouvolan maisteriohjelmalla pyritään vastaamaan erityisesti alueella toimivien yritysten osaamistarpeisiin. Yhteensä LUT-yliopiston yksiköissä haettavana on 1 035 opiskelupaikkaa.

LUT-yliopiston Kouvolan alueyksikkö toimii Kasarminmäellä. Arkistokuva. Jussi Lopperi

Kalle Sipiläinen

Haku ensi syksynä alkaviin LUT-yliopiston maisteriohjelmiin on alkanut. Haettavana on yhteensä 1 035 tekniikan ja kauppatieteen opiskelupaikkaa Lappeenrannassa, Lahdessa, Turussa ja Kouvolassa.

Kouvolassa käynnistyy uusi maisteriohjelma innovation and logistics eli innovaatiot ja logistiikka. LUTin tiedotteen mukaan sen avulla pyritään vastaamaan erityisesti alueella toimivien yritysten osaamistarpeisiin.

Diplomi-insinöörin tutkintoon johtava maisteriohjelma keskittyy talouden haasteisiin ja maailmanlaajuiseen digimurrokseen sekä valmistaa opiskelijoita innovaatioiden, logistiikan ja yrittäjyyden johtotehtäviin.

LUTin maisteriohjelmiin voivat hakea soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon Suomessa tai ulkomailla suorittaneet.

Maisteriohjelmista 28 järjestetään Lappeenrannassa, kahdeksan Lahdessa, kolme Turussa ja yksi Kouvolassa. Noin puolet ohjelmista on mahdollista suorittaa työn ohessa ja osittain etäopintoina.

Diplomi-insinöörin (DI) tai kauppatieteiden maisterin (KTM) tutkintoihin tähtäävien ohjelmien kesto on kaksi vuotta ja laajuus 120 opintopistettä.

Nyt haettavissa ohjelmissa tekniikan paikkoja on 825 ja kauppatieteiden paikkoja 210.

Maisteriohjelmista 26 on englanninkielisiä. Englanninkielisiin maisteriohjelmiin voivat hakea sekä suomalaiset että kansainväliset opiskelijat.

Kommentoi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka