Kouvolassa 28 uutta tartuntaa perjantaina, koko Kymenlaaksossa 42

Sairaalassa hoidettavien koronapotilaiden määrä laski Kymsotella perjantaina seitsemään. Suomessa jälleen neljä uutta koronan aiheuttamaa kuolemaa.

Kotona tehtäviä koronatestejä on myytävänä apteekeissa ja kaupoissa. Kuvituskuva. Sami Lettojärvi

Johanna Tenovirta

Kouvolassa varmistui perjantaina 28 uutta koronavirustartuntaa, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL kertoi. Kouvolassa on epidemian alusta ollut 1 752 tartuntaa. Iitissä varmistui yksi uusi koronatartunta. Tartuntojen kokonaismäärä Iitissä on 70.

Kouvolassa taudin ilmaantuvuusluku jatkaa nousuaan. Perjantaina luku oli 269, kun se kahden edeltäneen viikon aikana oli 173. Ilmaantuvuusluku kuvaa koronaviruksen levinneisyyttä kahden viikon aikana 100 000 asukasta kohti.

Kouvolassa on ollut kahden viikon aikana 269 tartuntaa. Niiden määrä kahden edeltäneen viikon aikana oli 173.

Kymenlaaksossa varmistui perjantaina 42 uutta koronatartuntaa, Kymsote ilmoitti verkkosivullaan. Kymsoten alueella on todettu yhteensä 3 539 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä 7 koronaviruspotilasta. Hoidettavien määrä oli vielä alkuviikosta 12.

Puolustusvoimilla koronatartuntoja oli marras–joulukuun vaihteessa yhteensä 41. Kouvolassa Karjalan prikaatissa tartuntoja oli kuusi.

THL raportoi tänään neljä uutta koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta.

THL varmisti perjantaina 1 496 uutta virustartuntaa koko maassa. Suomessa on ollut epidemian alusta 191 226 tartuntaa.

Kahden viime viikon aikana Suomessa on raportoitu noin 16 150 koronatartuntaa, mikä on liki 4 300 tartuntaa enemmän kuin tätä edeltävien kahden viikon aikana.

Sairaalahoidossa Suomessa oli koronaviruksen vuoksi tällä hetkellä 283 ihmistä, mikä on kahdeksan koronapotilasta enemmän kuin keskiviikkona.

Tehohoidossa oli yhä 51 koronapotilasta. Määrä ei ollut muuttunut keskiviikosta.

Altistumispaikat Kouvolassa

1.12.2021 klo 12-13 Kahvila Naapantuura, Kauppakeskus Veturi

29.11.2021 klo 16-19 Action Park, Prisma, Kouvola

Listassa ilmoitetuissa paikoissa on kyseiseen aikaan ollut koronavirustartunnan saanut henkilö, joka on voinut altistaa eli tartuttaa koronaviruksen muille samaan aikaan paikalla oleville henkilöille.

Lähde: Kymsote

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka