Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauneimpia joululauluja lauletaan Kouvolan seurakunnissa koronarajoitukset huomioiden – Kaikki 40 tilaisuutta löydät täältä, katso myös video viime vuoden konsertista

Ensimmäiset yhteislaulut järjestetään sunnuntaina Anjalan kirkossa. Tapahtumien osanottajamäärät on rajattu puoleen maksimista.

Kouvolassa päästään laulamaan kauneimpia joululauluja viranomaisten uusimmat koronarajoitukset huomioiden.

Kouvolan seurakunnat järjestävät yhteensä 40 laulutilaisuutta, joista ensimmäiset kaksi pidetään sunnuntaina Anjalan kirkossa.

Seurakunnat rajaavat yhteislaulutilaisuuksiensa osallistujamäärän puoleen tilojen hyväksytystä enimmäisosallistujamäärästä.

Esimerkiksi Kouvolan keskuskirkkoon voidaan ottaa 400 henkilöä laulamaan joululauluja, kun tilan virallinen enimmäisyleisömäärä on 800 henkilöä.

Tilaisuuksia järjestetään kirkkojen lisäksi esimerkiksi kauppakeskuksessa, kylätaloilla ja ulkotilaisuutena Inkeroisten kirkkopuistossa.

Kauneimpia joululauluja lauletaan myös ravintolatiloissa. Yhteistyössä ravintolayrittäjien kanssa toteutettavissa laulutilaisuuksissa on käytössä koronapassi.

Koronapassilla joululauluja voi mennä laulamaan 16. joulukuuta Myllykosken kerholle sekä 14. ja 21. joulukuuta Pub Old Tomiin Kouvolan keskustassa.

Yllä tallenne Kouvolan seurakuntien kanttorien ja kuorojen yhdessä toteuttamasta Kauneimmat joululaulut -konserttista, joka järjestettiin Kuusankosken kirkossa marraskuussa 2020.

Tallenne on julkaistu uudestaan Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla, ja sillä on tähän mennessä lähes 50 000 katselukertaa.

Paikkoja rajoitetusti, ajoissa paikalle

Seurakunnat kehottavat tulemaan laulutilaisuuksiin ajoissa paikalle, koska paikkoja on rajoitetusti.

Kaikissa yhteislaulutilaisuuksissa on vahva maskisuositus osallistujille sekä kehotus ottaa ensisijaisesti oma maski mukaan tilaisuuteen.

Tiedotteessaan seurakunnat muistuttavat, että tilaisuuksiin voi osallistua vain täysin terveenä.

Laulutilaisuuksissa huolehditaan hyvästä hygieniasta, ja tarjolla on käsidesiä. Turvallisuussyistä kahvitarjoiluista on luovuttu.

Osa tilaisuuksista peruttu

Uusien rajoitusten myötä osa suunnitelluista laulutilaisuuksista erityisesti pienemmissä tiloissa on jouduttu perumaan, mutta laulutilaisuuksia on lisätty kirkkoihin.

Kouvolan seurakuntayhtymä seuraa edelleen koronatilannetta ja päivittää tapahtumatietojaan verkkoon osoitteessa www.kouvolanseurakunnat.fi/joulu .

Kauneimmat joululaulut on myös keräyskampanja.

Laulutilaisuudessa tai verkon kautta voi antaa lahjoituksen Suomen lähetysseuralle. Keräyksellä tuetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa.