Rock in the City tulee ensi kesänä Kouvolaan kahden vuoden tauon jälkeen

Festivaalikiertue Rock in the City on joutunut perumaan tulonsa Kouvolaan kahtena edellisenä kesänä koronan takia. Vuonna 2022 tapahtuma rantautuu Kouvolaan heinäkuun ensimmäisiksi päiviksi.

Rock in the City -festivaali on julkaissut vuoden 2022 kiertueaikataulunsa. Tapahtuma järjestetään 1.–2. heinäkuuta Kouvolan Halkotorilla. Musiikki soi kesän aikana yhteensä kahdessatoista kaupungissa, Kouvolan lisäksi muun muassa Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Rock in the City -festivaali joutui perumaan vuosina 2020 ja 2021 osan kiertueen festivaaleista koronatilanteen takia. Myös Kouvolan tapahtuma jäi pois kumpanakin vuonna.

Musiikkitapahtuma järjestettiin vuonna 2019 ensimmäisen kerran. Festivaali sai tuolloin hyvän vastaanoton Kouvolassa. Kahden päivän aikana kävijöitä oli noin 6 000. Järjestäjän RH Entertainmentin asettama tavoite oli 5 000 kävijää.

Tulevan kiertueen esiintyjälistaa ei ole vielä tiedossa. Aiemmilla festivaaleilla ovat esiintyneet muun muassa Mokoma, Sonata Arctica, Michael Monroe, Uriah Heep (UK), Accept (GER) ja Mustasch (SWE).

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka