Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan kaupunginvaltuuston puheenjohtajalla Paula Werningillä todennäköisesti koronatartunta – Jatkaa työskentelyä etänä

– Meille korona tuli siis koulun kautta, kuten niin moneen muuhunkin perheeseen viime aikoina, Werning kertoo tiedotteessa.

SDP:n kansanedustajalla ja Kouvolan kaupunginvaltuuston puheenjohtajalla Paula Werningillä on todennäköisesti koronavirustartunta. Werningin lähettämässä tiedotteessa kerrotaan hänen saaneen positiivisen tuloksen koronakotitestistä.

Virallisen testin tulosta hän odottaa vielä, mutta olettaa sen olevan positiivinen.

– Osasin epäillä itselläni mahdollista tartuntaa, sillä osa perheenjäsenistäni saivat pikatestissä positiivisen tuloksen. Myös muu perhe on käynyt virallisessa testissä. Meille korona tuli siis koulun kautta, kuten niin moneen muuhunkin perheeseen viime aikoina, Werning kertoo tiedotteessa.

Werning on nyt karanteenissa ja työskentelee etänä.

– Oloni on onneksi kaikin puolin hyvä ja olen oireeton. Kanssani viime päivinä olleille ihmisille on ilmoitettu tartunnastani.