Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan musiikkiluokkien ja yhteislyseon edustuskuoro esittää joululauluja keskiviikkona Kouvolan keskustassa

Kouvolan musiikkiluokkien ja yhteislyseon edustuskuoro pukeutuu punaiseen ja kiertää laulamassa Hansassa, Manskilla ja Valtarissa.

Kouvolan musiikkiluokkien ja yhteislyseon edustuskuoro laulaa keskiviikkona joulutervehdyksen kouvolalaisille. Kulkue aloittaa esityksen Hansakeskuksen lavalta, siirtyy Manskille ja päättää matkansa kauppakeskus Valtariin.

Musiikin lehtori ja edustuskuoron johtaja Johanna Kuisma-Taskinen kertoo, että tarkoituksena on tuoda hieman joulumieltä kaupunkilaisille rennolla otteella.

– Ajatus laulukulkueeseen syntyi yhtäkkiä, lyhyellä varoitusajalla. Esittämisen palo on meillä suuri, sillä syyskauden kaikki konsertit on jouduttu perumaan koronan takia.

Edustuskuoro laulaa maskit kasvoillaan noin viisi kappaletta kussakin paikassa. Kuorossa laulaa arviolta 30 oppilasta. Kuisma-Taskinen kertoo, että kulkueen voi tunnistaa punaisesta tunnusväristä.

– Sovimme, että jokainen laittaa jotakin punaista. Se voi olla tonttulakki, kaulaliina tai kokonaan punainen asu.

Kuoro esittää perinteisiä suomalaisia joululauluja ja muutaman vieraskielisen kappaleen.

Kouvolan musiikkiluokkien ja yhteislyseon edustuskuoron esitys keskiviikkona 15.12. alkaa kello 15.15. Hansakeskuksen lavalla.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.