Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan kaupunki teki vuoden valinnat – Vuoden esimies Jaana Sihvola työskentelee alueen tasapuolisuuden puolesta, työntekijä Maritta Sivonen tukee muita koronasiivouksessa ja työyhteisössä kirjastoissa osataan jakaa osaamista

Vuoden esimieheksi on valittu varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Sihvola, työntekijäksi siivooja Maritta Sivonen ja työyhteisöksi kirjastot, Kouvolan kaupunki kertoo tiedotteessa.

Kaupunki valitsi tunnustuksen saajat nyt 12:nnen kerran. Valinnoista päätti kaupungin yhteistyöryhmä.

Jaana Sihvola toimii avoimen varhaiskasvatuksen esimiehenä. Tiedotteen mukaan hän kehittää verkostoyhteistyötä ja työskentelee vahvasti sen eteen, että avoimen varhaiskasvatuksen palvelua toteutetaan tasapuolisesti ympäri Kouvolaa.

Sihvolaa luonnehditaan avarakatseiseksi ja kannustavaksi esimieheksi, joka kuuntelee henkilöstöä sekä jakaa vastuuta.

Maritta Sivonen työskentelee puhtauspalveluissa Lauttarannan hoivakodissa Poukaman osastolla. Kun koronavirus levisi osastolla, Sivosen vastuu haastavasta ja raskaasta koronasiivouksesta oli perustelujen mukaan ammattitaitoista, vastuullista ja huolellista. Työkavereiden mielestä Sivosen tuki vaikeassa tehtävässä auttoi myös heitä jaksamaan.

Kouvolan yhdeksän kirjastoa ja kirjastoauto muodostavat yhden suuren työyhteisön. Tiedotteen mukaan osaamista jaetaan tiimeissä ja henkilöstön on helppo siirtyä kirjastosta toiseen.

Kirjastot ovat tarjonneet asiakkaille kulttuuripalveluita, lukemista ja digitukea läpi korona-ajan. Henkilöstö etsii uusia keinoja lasten ja nuorten lukemisen edistämiseen muun muassa osallistumalla hankkeisiin.