Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuusankosken teatterin kevääseen kuuluu Vain Bocelli puuttuu -uusintakierros, ranskalaista rikoskomediaa ja Pave Maijasen musiikkia

Kuusankosken teatterin kevätkaudella nähdään sekä tuttuja että uusia näytelmiä.

Kevätkauden ensimmäinen uusi tuotanto Valmennetaan varas saa ensi-iltansa perjantaina 18.2. Ranskalainen rikoskomedia kertoo epätavallisista ihmissuhteista.

– Samalla se paljastaa meille taipumuksemme käyttää toista ihmistä hyväksemme, jos meille on siitä henkilökohtaista etua, teatteri kuvailee näytelmää tiedotteessaan.

Käsikirjoituksen ovat tehneet Maria Pacôme ja Serge Bourrier, ohjauksesta vastaa Ilmo Ranne.

Jo tuttu Vain Bocelli puuttuu -näytelmä saa vielä viiden esityksen uusintakierroksen tammikuussa. Uusintaensi-ilta on perjantaina 14.1. ja muut esitykset 16.–27.1.

Näytelmä on valittu Työväen näyttämöpäiville Mikkeliin.

Maaliskuussa teatterin lavalla kuullaan musiikkia kahdella Musaklubilla. Teema on Pave Maijanen ja hänen musiikkinsa. Klubit järjestetään 25. ja 26.3.

Teatterin nuorisoteatteriryhmän esitys on vielä valmisteilla. Sen aiheena ovat värit. Esityksen ensi-ilta on keskiviikkona 6.4., muut esityspäivät julkistetaan myöhemmin.

Oman ohjelmiston lisäksi Kuusankosken teatterissa nähdään kevätkaudella 2022 kolme vierailua. Jokivarren teatterin Valkoinen Kissa esitetään 19.1.–2.2., taikuri Aatu Itkosen Mystinen taikailta järjestetään 16.4. ja Flamenco Azulin kevätnäytös 24.4.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.