Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymi Sinfoniettan kevätkauden avajaiskonsertti lähetetään suorana verkossa – "Tarjolla on ilmainen näyttämömusiikin konsertti kaikille"

Tiheään tahtiin muuttuvista koronarajoituksista johtuen Kymi Sinfoniettan konsertteihin on ostettu varovasti lippuja ja kausikortteja.

Kymi Sinfonietta striimaa orkesterin kevätkauden avajaiskonsertin suorana lähetyksenä keskiviikkona 19. tammikuuta. Musiikkia maailman näyttämöiltä -konsertti striimataan, koska koronapassia ei voida juuri nyt käyttää yleisötilaisuuksissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille.

– Tässä tilanteessa striimaus on ainoa vaihtoehto eli tarjolla on nyt ilmainen konsertti kaikille ihmisille. Toivottavasti pääsemme helmikuussa järjestämään yleisöllisen konsertin, Kymi Sinfoniettan toimitusjohtaja Mikko Leppänen toivoo.

Lippuja on ostettu varovasti

Orkesterin taiteellisen neuvonantajan Olari Eltsin johtamassa konsertissa kuullaan näyttämömusiikkia Jean Sibeliukselta ja Richard Straussilta ja striimaus sisältää myös haastatteluja ja tietoa konsertin sisällöstä.

Kymi Sinfoniettan kevätkauden liput, mukaan lukien kausikortit, tulivat myyntiin joulukuun puolivälissä.

– Koska rajoitukset muuttuvat niin tiheään tahtiin, ovat ihmiset ostaneet aika varovasti lippuja ja kausikortteja konsertteihimimme. Tässä tilanteessa orkesteritoimistosta ollaan yhteydessä kausikorttilaisiin ja avajaiskonsertin hinta hyvitetään asiakkaille.

Linkki ”Musiikkia maailman näyttämöiltä” -konserttiin julkaistaan Kymi Sinfoniettan verkkosivuilla osoitteessa www.kymisinfonietta.fi ja orkesterin sosiaalisen median kanavissa keskiviikkona 19. tammikuuta kello 19.