Mistä aluevaaleissa oikein on kyse? – Kouvolalaisia ehdokkaita on tentattavana Kouvolan Sanomien ja kaupungin vaalipaneeleissa ensi viikolla

Kouvolan Sanomat ja kaupunki järjestävät kaksi aluevaalitilaisuutta 12. ja 13. tammikuuta. Ne ovat vapaasti katsottavissa verkossa suorina lähetyksinä sekä tallenteina.

Kouvolan kaupunki ja Kouvolan Sanomat järjestävät ensi viikolla kaksi aluevaalitilaisuutta. Ne ovat keskiviikkona 12. tammikuuta kello 18–19.30 ja torstaina 13. tammikuuta kello 18–19.30.

Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka avaa molemmat tilaisuudet, minkä jälkeen kaupungin hyvinvointipäällikkö Sanna-Riitta Junnonen kertoo, mistä aluevaaleissa on oikein kyse.

Sen jälkeen vuorossa on varsinainen vaalipaneeli, jossa keskustelemassa on kouvolalaisia aluevaaliehdokkaita. Keskustelijoiden nimet julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Vaalipaneelit juontaa Kouvolan Sanomien uutistuottaja Aapo Mentula.

Kummassakin paneelissa pääaiheena ovat sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Niiden lisäksi keskiviikon paneelissa käsitellään hyvinvointialueen taloutta ja torstain paneelissa palo- ja pelastustoimen muutoksia.

Tilaisuudet ovat katsottavissa suorina lähetyksinä ja myöhemmin tallenteina Kouvolan Sanomien verkkosivuilla sekä Kouvolan kaupungin YouTube-kanavalla.

Tilaisuudet striimataan Kouvolan kaupungintalon juhlasalista. Koronarajoitusten vuoksi yleisö ei voi osallistua tilaisuuksiin paikan päällä.

Mainos: Kouvolan Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka