Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ennakkoon voi äänestää seitsemässä kirjastossa Kouvolassa – Kirjastojen palveluajat pitenevät aluevaalien aikana

Kaksi kirjastoa toimii myös vaalisunnuntain äänestyspaikkana. Kirjastoauto liikennöi äänestysbussina kahtena päivänä.

Kouvolassa seitsemän kirjastoa toimii aluevaalien ennakkoäänestyspaikkoina. Kouvolan kaupunki kertoo tiedotteessa, että kirjastojen palveluaikoihin tulee lisäystä äänestyspäivinä.

Kaksi kirjastoa, Kouvolan pääkirjasto ja Jaalan kirjasto, ovat äänestyspaikkoja myös varsinaisena vaalipäivänä sunnuntaina 23. tammikuuta .

Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 12. tammikuuta ja päättyy tiistaina 18. tammikuuta.

Ennakkoäänestyspaikkoja ovat pääkirjasto, Haanojan, Inkeroisten, Korian, Jaalan, Myllykosken ja Valkealan lähikirjastot.

Äänestyspaikkoina toimivat kirjastot palvelevat äänestyspäivinä asiakkaitaan ja henkilökunta on paikalla.

Kirjastoauto Tesaurus liikennöi äänestysbussina perjantaina 14. tammikuuta ja lauantaina 15. tammikuuta.

Pääkirjastossa äänestyspäivinä on normaalit palveluajat arkisin. Sunnuntaina 16. tammikuuta pääkirjasto palvelee kello 10–15 ja vaalipäivänä 23. tammikuuta kello 9–20.

Haanojan, Inkeroisten, Korian ja Myllykosken lähikirjastot palvelevat ennakkoäänestyspäivinä keskiviikosta perjantaihin 12.–14. tammikuuta kello 10–18, viikonloppuna 15.–16. tammikuuta kello 11–15 sekä maanantaina ja tiistaina 17.–18. tammikuuta kello 10–19. Haanojan ja Inkeroisten kirjastoissa ei ole omatoimiaikaa ajalla 10.–19. tammikuuta.

Valkealan kirjasto palvelee ennakkoäänestyspäivinä keskiviikkona 12. tammikuuta, perjantaina 14. tammikuuta ja tiistaina 18. tammikuuta kello 10–18, torstaina 13. tammikuuta ja maanantaina 17. tammikuuta kello 10–19 sekä viikonloppuna 15.–16. tammikuuta kello 11–15.

Jaalan kirjasto palvelee ennakkoäänestysviikonloppuna 15.–16. tammikuuta kello 12–15 sekä vaalisunnuntaina 23. tammikuuta kello 9–20.

Äänestyspaikkoina toimivien kirjastojen palvelu- ja aukioloajat ovat saatavissa kirjastoissa sekä katsottavissa kirjaston verkkosivuilta kyyti.finna.fi.