Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haku englanninkieliseen koulutukseen alkoi Xamkissa – Kouvolassa voi hakea opiskelemaan pelisuunnittelua ja liiketaloutta

Haku englanninkieliseen koulutukseen on käynnissä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Xamkissa. Kouvolassa voi opiskella AMK-tutkinnon englanniksi kansainvälisen liiketalouden ja pelisuunnittelun koulutuksissa, Xamk kertoo tiedotteessa.

Aloituspaikkoja koulutuksiin on 72.

Haku englanninkieliseen koulutukseen on käynnissä 5.–19. tammikuuta.

Koulutuksiin haetaan verkossa osoitteessa studyinfo.fi. Opinnot alkavat elokuussa 2022.

Kotkan kampuksella alkaa uudentyyppinen sairaanhoitajakoulutus, jossa opinnot aloitetaan englanniksi ja suomen osuus opetuksessa kasvaa opintojen aikana.

Koulutuksesta tekee erityisen opintojen vahva suomen kielen painotus opintojen alusta saakka. Se mahdollistaa opiskelijoiden työllistymisen Suomeen, sillä heillä on valmistuessaan ammatin vaatima kielitaito.

Koulutuksella pyritään edistämään työperäistä maahanmuuttoa ja helpottamaan sairaanhoitajapulaa.

Mikkelissä haussa on englanninkielisiä aloituspaikkoja tekniikan ympäristöteknologian, tietotekniikan ja hyvinvointipalvelujen tradenomikoulutukseen

Haussa on myös ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Sosiaali- ja terveysalan kuntoutuskoulutus Rehabilitation järjestetään kokonaan verkossa. Koulutus sopii sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja siihen on 20 aloituspaikkaa.