Kouvolassa 122 uutta koronatartuntaa perjantaina – Kymenlaaksossa tartuntoja 185

Sairaalahoidossa on Kymenlaaksossa 25 potilasta koronan takia.

Kouvolassa varmistui perjantaina 122 uutta koronavirustartuntaa, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL kertoi koronakartallaan. Pandemian alusta Kouvolassa on ollut 3 153 tartuntaa. Iitissä tartuntoja varmistui yksi lisää. Kunnan tartuntojen yhteismäärä oli perjantaina 159.

Kymenlaaksossa taudin ilmaantuvuusluku oli perjantaina 1 363. Luku kuvaa taudin ilmaantuvuutta kahden viikon aikana 100 000 asukasta kohti. Kahden edeltäneen viikon luku oli 409.

Kymenlaaksossa varmistui THL:n mukaan kahden viikon aikana 2 227 tartuntaa. Vastaava luku kahta viikkoa aiemmin oli 666.

Kymenlaaksossa varmistui perjantaina 185 uutta tartuntaa, Kymsote ilmoitti verkkosivullaan. Kymsoten alueella on todettu yhteensä 6 933 koronavirustartuntaa.

Sairaalahoidossa Kymenlaaksossa on tällä hetkellä 25 koronaviruspotilasta.

Koko maassa THL raportoi 9 582 uutta tartuntaa. Suomessa on pandemian alusta ollut yhteensä 371 135 koronatartuntaa.

Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. Eroavuuksien pääasiallinen syy on, että THL:n tilastoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Lisäksi THL:n tilastot päivittyvät viiveellä Kymsoteen verraten.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka