Kouvolan keskustassa aukesi uusi lounasravintola keskellä pahinta pandemiaa – Antti-Pekka Multasen tavoitteena on tarjota ruokaa, jonka jälkeen jaksaa tehdä töitäkin

Salpalounas avasi Kouvolassa marraskuun alussa. Katja Juurikko

Kouvolalainen yrittäjä Antti-Pekka Multanen uskoo, että Kouvolan keskustassa on kysyntää uudelle lounaspaikalle – koronapandemiasta huolimatta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi