Kouvolassa yli sata uutta koronatartuntaa keskiviikkona – Tartuntoja on ollut Kouvolassa kahden viikon aikana lähes 1 300

Sairaalassa olevien koronapotilaiden määrä nousi keskiviikkona kahdella. Nyt Kymenlaaksossa on koronapotilaita sairaalahoidossa 23.

Kouvolassa varmistui keskiviikkona 102 uutta koronavirustartuntaa, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ilmoittaa koronakartallaan. Kouvolassa on pandemian alusta ollut yhteensä 4 209 tartuntaa. Kahden viime viikon aikana tartuntoja on varmistunut Kouvolassa 1 280.

Iitissä varmistui keskiviikkona kolme uutta tartuntaa. Pandemian aikana tartuntoja on todettu Iitissä yhteensä 215. Kahden viikon aikana Iitissä on varmistunut 68 tartuntaa.

Kymsotella 233 tartuntaa

Kymenlaaksossa varmistui keskiviikkona 233 uutta koronatartuntaa, Kymsote ilmoittaa verkkosivullaan.

Kymsoten mukaan päiväkohtaisten lukujen ilmoittamisessa voi olla poikkeamia, koska tietoja uusista tartunnoista tulee jatkuvasti. Ilmoitetut tartuntaluvut eivät näin ollen välttämättä ole aina pelkästään edeltävältä vuorokaudelta.

Kymsoten alueella on todettu yhteensä 9 378 koronavirustartuntaa.

Kymsotella oli keskiviikkona sairaalahoidossa 23 koronaviruspotilasta. Koronapotilaiden määrä nousi tiistaista kahdella.

Todellinen määrä huomattavasti korkeampi

THL raportoi Suomessa tiistaina hieman yli 8 000 uutta koronavirustartuntaa.

Kahden viime viikon ilmaantuvuus koko maassa on noin 2 000 tartuntaa sataatuhatta asukasta kohden.

Sairaalahoidossa Suomessa on 675 koronapotilasta. Heistä tehohoidossa on 49 potilasta.

THL:n mukaan raportoitujen koronatartuntojen määrä ei enää kuvaa todellista tartuntamäärää, sillä osa kotitesteissä löytyvistä tartunnoista jää puuttumaan virallisista luvuista.

THL julkaisee varmistetuista tapauksista kuntakohtaisia tietoja koronakartta-palvelussaan. Kymsoten ja THL:n ilmoittamissa tapausmäärissä on eroja. Eroavuuksien pääasiallinen syy on, että THL:n tilastoissa näkyy sellaisia tapauksia, jotka asuvat tai on muutoin hoidettu Kymsoten ulkopuolella, mutta ovat kirjoilla Kymenlaaksossa. Lisäksi THL:n tilastot päivittyvät viiveellä Kymsoteen verraten.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka