Kouvola on elintarvikekaupunki, jonka antimilta harva suomalainen välttyy – Yrittäjien mielestä kaupunki on oivallinen ruoan tehtailuun: "En voisi parempaa kuvitella"

Kouvolalainen Finnish food factory aikoo kasvattaa vientiään ulkomaille. Fazerin Korian tehtaalla valmistuu pian kaksinkertainen määrä kauratuotteita.

Jokaisen suomalaisen pöydässä on Kouvolassa valmistettua ruokaa, kouvolalainen Raino Kukkonen sanoo.

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 2,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi