Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lasten kulttuuriviikot tarjoavat Kouvolassa musiikkiteatteria ja värikylpyjä – Verkossa nähtävissä ohjelmissa esiintyvät tanssijat ja vatsastapuhujat

Koronapandemian vuoksi kaikki ohjelmanumerot ovat nähtävissä myös verkon kautta.

Kouvolassa ja muualla Kymenlaaksossa alkavat sunnuntaina 6.2. Lasten kulttuuriviikot, jotka tarjoavat ohjelmaa helmikuun 27. päivään asti.

Koronaepidemian vuoksi esityksiä voi seurata sekä paikalla että etänä. Ohjelmaan kuuluu myös pelkästään verkossa toteutettavia tapahtumia. Kaikki ohjelma on maksutonta.

Kouvola-talolla järjestetään tamperelaisen Teatteri Mukamaksen teatteriesitys Hiirulainen sirkuksessa ja satujooga. Siellä on myös näyttely alakoululaisten tekemistä Lasten kulttuuriviikkojen julisteista.

Pääkirjastossa nähdään musiikkiteatteriesitys Hinni-Hiiren seikkailut. Keltakankaan perhekeskuksessa järjestetään lapsiperheiden värikylpypajoja.

Verkossa uutuuksia

Verkossa välitettävässä ohjelmistossa on kolme kouvolalaista uutuutta. Kymijoen kala-apaja -taidepajassa tutustutaan Alvar Aallon suunnittelemaan Tehtaanmäen kouluun kuudesluokkalaisten oppilaiden esittelemänä. Kansantanssin ja -musiikin maailma -esityksessä Aitomäen nuorisoseuran tanssijat kertovat tarinoita musiikin ja tanssin keinoin.

Alle kouluikäisille suunnatussa Nuutti-Nallen synttärimuskarissa musiikkipedagogi Tuuli Paasolainen laulattaa ja leikittää lapsia pehmolelujen ja erilaisten soittimien kanssa.

Muissa verkko-ohjelmissa nähdään muun muassa taikatemppuja ja vatsastapuhujia. Mukana on sekä videotallenteita että suorana striimattavia esityksiä.

Kulttuuriviikkojen ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan tapahtuman kotisivulla keskiviikkona 2.2. Kotisivulle tulevat myös linkit etätapahtumiin osallistumista varten.

Lasten kulttuuriviikkojen esityksiä on Kouvolan lisäksi Haminassa, Kotkassa, Loviisassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä. Järjestäjänä on Kymenlaakson ja Loviisan lasten ja nuorten kulttuuriverkosto Koppa.