Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kausalassa sattui torstaina kolmen auton kolari Valtatie 12:n ja Veteraanitien risteyksessä

Autot kärsivät päivystävän palomestarin mukaan vahinkoa, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Kausalassa sattui torstaina kolmen henkilöauton risteyskolari. Hälytys liikenneonnettomuudesta tuli pelastuslaitokselle kello viiden jälkeen alkuillasta.

Päivystävä palomestari Erkki Santero Päijät-Hämeen pelastuslaitokselta kertoo, että onnettomuus sattui Veteraanitien ja Valtatie 12:n risteyksessä.

Hämeen poliisi kertoi perjantaina, että onnettomuus sattui, kun kaksi eri suunnista tullutta autoa kääntyivät yhtä aikaa Veteraanitielle. Kolmas ajoneuvo odotti risteyksessä pysähdyksissä stop-merkin takana.

Santeron mukaan loukkaantumisilta vältyttiin, ja kaikki osalliset pääsivät autoistaan omin avuin ulos. Kaikilla autoilijoilla oli nopeutta alle 60 kilometriä tunnissa. Ajoneuvot kärsivät Santeron mukaan "jonkin verran vahinkoa".

Hämeen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että kaikki kolme kuljettajaa olivat autoissaan yksin.

Onnettomuuspaikalla oli käynnissä poliisin liikenteenohjaus, mutta koska varsinainen onnettomuus sattui sivutien puolella, mainittavaa haittaa Kymentien liikenteelle ei koitunut.

Uutista päivitetty 4.2. kello 11.53. Uutisessa luki aiemmin, että kolmas auto olisi tullut risteykseen stop-merkin takaa. Onnettomuushetkellä kuljettaja oli kuitenkin pysähtyneenä.