Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aleksanteri Hakaniemen kolmas levy julkaistiin tänään perjantaina – Katso täältä levyn aloittavan Mä voisin rakastua suhun -kappaleen musiikkivideo

Ehkä joskus tiedän miksi -albumi sisältää 10 kahden viime vuoden aikana syntynyttä kappaletta.

Kouvolalaislähtöisen muusikon Aleksanteri Hakaniemen kolmas levy on julkaistu. Ehkä joskus tiedän miksi -albumilla on 10 kappaletta. Ne Hakaniemi kertoo valinneensa 60 demobiisin joukosta.

Levy on tavallaan myös Hakaniemen paluu. Edellislevynsä jälkeen hän päätti jäädä tauolle keväällä 2020 vetääkseen henkeä vuosikausien tohinan jälkeen.

– Olin kipuillut elämässäni monta vuotta, priorisoinut kaiken artistiuden maksimointiin. En enää tiennyt, kuka olin, Hakaniemi sanoi Kouvolan Sanomien haastattelussamaaliskuussa 2021.

Tauon aikana alkoi syntyä uusia kappaleita.

– Olin hypännyt tarkoituksellisesti sivuun valokeilasta ja yhtäkkiä huomasin, että uudet biisini eivät ole enää minäkeskeisiä vaan olen niissä tarkkailijan asemassa, Hakaniemi sanoo uutta levyä käsittelevässä levy-yhtiön tiedotteessa.

Uuden levyn kappaleet hän on tehnyt tuottaja Rafael Elivuon ja mentorinsa Pekka Ruuskan kanssa.

Hakaniemi soitti levylle itse kitarat, mandoliihin, banjon ja rummut. Elivuo soitti viulut ja bassot.

Perjantaina julkaistiin myös levyn aloittavaan Mä voisin rakastua suhun -kappaleeseen tehty musiikkivideo. Katso se tästä. Jos video ei näy, se aukeaa tämän linkin takaa.