Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jokivarren teatterin Valkoinen kissa ensi-illassa torstaina – Näytöksiä Kuusankosken teatterilla on yhteensä viisi

Valkoinen kissa on "pohdiskeleva teos olemassaolon mysteeristä".

Jokivarren teatterin uusi näytelmä saa ensi-iltansa torstaina. Valkoinen kissa -näytelmän on kirjoittanut Juha Salminen.

Ensiesitys on Kuusankosken teatterin Luolassa torstaina 17.2. kello 19.30. Näytöksiä on yhteensä viisi.

Valkoinen kissa on "pohdiskeleva teos olemassaolon mysteeristä". Näytelmässä kysytään kysymyksiä, joihin ei ole vastauksia, mutta joiden etsintä tekee kuitenkin elämästä ajoittain siedettävää.

– Valkoinen kissa on roskalavalta löytynyt valokuva-albumi, kaupungin yllä lentävä naakkaparvi, se on äsken lähtenyt yöjuna, joka on jäänyt näkymättömänä pyörteenä asemalaiturille. Valkoinen Kissa on lapsensa menettänyt äiti ja palavaan koneeseen kuoleva nuori mies. Valkoinen Kissa muistuttaa meitä, että muistamme miten sattuu, emmekä muuta voi, näytelmää kuvaillaan teatterin tiedotteessa.

Juha Salminen on paitsi kirjoittanut, myös työryhmän kanssa ohjannut näytelmän. Rooleissa ovat Sami Lahtinen, Anu Ruuhimäki ja Sanni Seppä sekä ääninäyttelijöitä Minna Ollikainen ja Jyrki Kleimola.

Musiikin on tehnyt Niko Saarinen.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.