Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Milloin uuden uimahallin sijainti ja rakentamispäätös lyödään lukkoon? Ei aina siirrellä päätöstä tuonnemmaksi. Hopi, hopi!

Hoitoa Poksin hoitoyksikössä. Laadukkaampaa potilaan hoitoa, kohtelua, kohtaamista en ole tavannut aikaisemmin. Mitalit ja ruusut heille.

Monisairas, kuulovammainen mummo 83 v

Paljon puhutaan opettajien uupumuksesta ja ajan riittämättömyydestä. Olisiko opettajienkin aika siirtyä kokonaistyöaikaan, jäisi enemmän aikaa hyvälle suunnittelulle ja toteutukselle arjen työssä. Koululaisten lomat haasteena. Hiihtoloma samaan aikaan ja kesäloman voisi sopia joustavasti ja työskennellä ja suunnitella rauhassa tulevaa työtä kesällä, kun lapset lomailevat.

Onnea Niiranen! Kymsoten pahoinvointialue taas Suomen ykkönen! Kiireettömän hoidon jono Suomen hitain, kuulemma koronan takia. Olemme ilmeisesti Suomen ainoa alue jossa on korona. Ei jatkoon!

Jos Putin hyökkää Ukrainaan, niin samalla katoaa maailmalla luotettavuus Putiniin lopullisesti. Ja samalla myös venäläisiin – valitettavasti. Pelkästään yhden miehen takia.

Jos tämä sähkölasku 5400 markkaa kuukaudessa on joku "kompa"napakka, niin jaetaanhan ne markat 6:lla, eli 900 euroa. 60 markasta tuli silloin 10 euroa. Leivät jää tästä pois, kun siinä vaiheessa niihin tuli suhteessa hintaa lisää...

Aivot solmussa:-)

Minun pienkerrostalon vuokralaisen sähkölasku 3 kuukauden ajalta oli 402 markkaa eli 67 euroa. Suosittelen lämpimästi paikallista firmaa... toimitusvarma... koskaan ei ole ainakaan pitkiä katkoja ollut. Ja rahat jää kotipaikalle. Jos muutkin kaltaiseni tekee niin, siitä karttuu iso kasa euroja KSS Energian laariin! Ps. Viimeksi laskun sain samana iltana klo 19. Ja on jo maksettukin.

Anjalan hautausmaalle ei ole päässyt koko talvena, ei edes polkuja aurata. Liekö tuo yletön suolan määrä rikkonut Anjalan ennestään surkean asfaltin, hirveitä roppuja.

Tekniikka on mennyt huonompaan lumiauroissakin. Ennen meidänkin pikkukatua aura kulki hitaasti ja kuski käänti auran siiven pihaliittymän kohdalla niin, ettei tullut paljon lunta siihen. Aurasi myös kadun reunaan asti. Nyt ajetaan kovaa keskeltä katua.

Putin pääkuvauksiin. Voin maksaa osan, kun jätän kalliin lääkkeen ottamatta. Kun ei rahaa. Tilit ukolla.

Kiitoksia niin paljon, että riittää Valkealan kirkonkylän aura- ja lumimiehille. Näin hyvässä kunnossa kadut eivät ole olleet sitten Ossi Rämän.

Invalidi

Presidentit ohjusnappuloiden parissa kuin tietokonepeliä pelaamassa. Onko nyt norsu tallomassa hiirtä? Ei kai kukaan täysijärkinen usko, että Ukraina edes suunnittelisi hyökkäystä Venäjälle?

En ole koskaan kuullut USA:n hyökänneen Suomeen. Jonkun muun olen kuullut sen tehneen.

Nimim. Hyvin se menee: Annika Saarikko ei ole raskaana

Kyllä jokaista kertaa varten tarvitaan erikseen suostumus. Mitään tukkusopimuksia ei saa tehdä.

Avioliitossakin raiskataan

Mitä niin pahaa me olemme tehneet, kun olemme saaneet taistolaisen vihervassarijoukon riesaksemme?

Ruokalistasta: ne "hömppäruuat" maistuvat tosi monille pienillekin! He ovat tottuneet kotona eri makuihin ja kaipaavat niitä ja kasviksia. Hienoa, ettei jumiteta menneessä! Saa kokitkin päivittää osaamistaan, joka tuntuu jääneen 60-luvulle.

Olen eläkeläinen, kävin lakaisemassa kuntosalin portaat. Pääsevät bodarit kuivin kengin harrastamaan!

Milloin uuden uimahallin sijainti ja rakentamispäätös lyödään lukkoon? Päättäjien mukaan heti alkuvuonna. Mikä halli puretaan ja mihin rakennetaan? Ei aina siirrellä päätöstä tuonnemmaksi. Hopi, hopi!

On tunne, että ainoastaan Hannu Hurri on alueellamme huolissaan kohti rappiota kulkevasta kansastamme. Kirkkomme hiljaa hyssyttelee. Kiitos taas HH.