Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Omakotitalon saunatiloissa Tornionmäessä syttyi lauantaina tulipalo – Tuli ehti särkeä kellarin ikkunat ja turmella pintoja

Päivystävän palomestarin mukaan talon kellarissa oli käynnissä jo täysi tulipalo, kun ensimmäiset pelastusyksiköt ehtivät paikalle.

Nevantiellä Kouvolan Tornionmäessä syttyi lauantaina iltapäivällä tulipalo omakotitalon kellarissa. Kymenlaakson pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta puoli kahden jälkeen.

Päivystävä palomestari Ilpo Kopra kertoo, että pelastuslaitoksen tullessa paikalle kellarin ikkunat olivat rikki ja niistä tuprusi sankkaa, tummaa savua.

– Siellä oli täysi tulipalo käynnissä, Kopra summaa.

Hätäilmoituksen teki talon asukas. Hän ei ollut palon syttymishetkellä paikalla, vaan huomasi kotiin tultuaan, että kellarin saunatiloista nousee savua.

– Tila on kärsinyt tulen ja savun aiheuttamia vahinkoja, luonnehtii Kopra tuhoja.

Pelastuslaitoksen tiedotteesta selviää, että varsinainen palo saatiin sammumaan nopeasti. Henkilövahinkoja palo ei liioin aiheuttanut.

Ennen kello kolmea palopaikalla olivat käynnissä jälkitoimet ja muun muassa kytöjen etsintä rakenteista.

– Joudutaan aukomaan pintoja ja katselemaan seinän väliin. Raivaus- ja varmistustehtävät ovat käynnissä, Kopra kertoo.

Kopralla ei ole toistaiseksi tietoa, mistä palo on saanut alkunsa. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.