Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuusankosken teatterin Valmennetaan varas ensi-iltaan perjantaina 11.3.

Kuusankosken teatterin seuraava ensi-ilta on 11.3. esitettävä Valmennetaan varas. Ranskalaisen rikoskomedian pääosaa esittää Minna Sipinen.

Näytelmän ohjaa Ilmo Ranne.

Rikoskomedian on kirjoittanut ranskalainen näyttelijä ja näytelmäkirjailija Maria Pacôme (1923–2018).

Siinä mestarivaras Celine (Sipinen) elää taloudenhoitajansa Annan ( Heli Nikula) kanssa ehkä jopa turhankin rauhallista elämää hurjien rikosvuosien jäljiltä. Arkeen tulee uutta potkua kun keskellä yötä taloon ilmestyy aloitteleva pikkurikollinen Guillaume ( Pirkka Mäkelä).

– Valmennetaan varas kertoo epätavallisista ihmissuhteista ja haastaa käsityksiämme oikeasta ja väärästä tavasta olla "kunnon kansalainen". Samalla se paljastaa taipumuksemme käyttää toista ihmistä hyväksemme, jos meille on siitä henkilökohtaista etua, teatteri kuvailee näytelmää tiedotteessaan.

Teatteri kuvailee näytelmää hurmaavan lämminhenkiseksi kevyeksi komediaksi.

– Näytelmän valinta perustui pitkälti haluun löytää raskaaseen korona-aikaan jotain sellaista kevennystä, joka ei tuottaisi kenellekään pahaa mieltä, mutta herättäisi ajatuksia toisen ihmisen oikeudesta omaan omaisuuteensa sekä henkilönsä koskemattomuudesta ja huomioon ottamisesta, tiedotteessa sanotaan.

Ensi-illan jälkeen muut esitykset ovat 12.3.–2.4.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.