Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi tutkii Savijärventien sunnuntaista omakotipaloa törkeänä tuhotyönä – Talo tuhoutui täysin, mutta kukaan ei loukkaantunut

Poliisi epäilee sunnuntaina Inkeroisten ja Liikkalan välillä tapahtunutta omakotitalon tulipaloa tahallaan sytytetyksi. Poliisin tutkimuksissa rikosnimikkeenä on törkeä tuhotyö. Poliisi on alustavasti kuulustellut palon sytyttämisestä epäiltyä.

Tulipalo syttyi Savijärventien varrella kello 17 aikaan sunnuntaina. 120-neliöinen omakotitalo oli jo täyden palon vaiheessa pelastuslaitoksen saapuessa paikalle. Talo oli asuttu, mutta sisällä ei ollut ketään syttymishetkellä.

Rakennuksen tai irtaimiston pelastamiseksi ei ollut tehtävissä mitään. Pelastuslaitos suojasi tontilla olevia muita rakennuksia. Tontilla on navetta ja muita maatalousrakennuksia.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.