Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ahdistaako Ukrainan sota? Valkealan, Elimäen ja Kuusankosken kirkoissa vietetään rukoushetkiä rauhan puolesta

Valkealan ja Elimäen kirkkojen ovet ovat avoinna hiljentymistä, rukousta sekä keskusteluapua varten.

Ukrainan sodan ja epävarmuuden ahdistaessa Valkealan ja Elimäen kirkkojen ovet ovat avoinna hiljentymistä, rukousta sekä keskusteluapua varten, Kouvolan seurakuntayhtymä kertoo tiedotteessa.

Rukoushetkiä rauhan puolesta vietetään Elimäen, Kuusankosken ja Valkealan kirkoissa maalis- ja huhtikuussa.

Valkealan kirkko on avoinna 30. maaliskuuta saakka maanantaista torstaihin kello 12–15. Siellä vietetään iltamessu perjantaina 23. maaliskuuta kello 19 sekä kaikille avoimet rukoushetket keskiviikkona 30. maaliskuuta ja 6. huhtikuuta kello 17. Niissä luetaan Psalmi 31, jota kristityt ympäri Ukrainaa lukevat joka päivä samaan aikaan kello 17.

– Kirkko on rukoushetkien jälkeen avoinna kello 18 asti omaan hiljentymiseen, ja silloin on mahdollisuus myös keskusteluun seurakunnan työntekijän kanssa, kappalainen Ari Luomajoki kertoo tiedotteessa.

Rukoushetkessä 30. maaliskuuta Valkealan kirkossa on esillä ukrainalaisten taiteilijoiden Danylo ja Yaryna Movchanin ajankohtaisia kuvia.

Elimäen kirkko on avoinna tiistaisin

Elimäen kirkko on avoinna joka tiistai kello 12–14 hiljentymistä ja keskusteluapua varten. Avoimet ovet alkavat rukoushetkellä kello 12.

Kuusankosken kirkossa vietetään torstaina 24. maaliskuuta ja 31. maaliskuuta kello 18 paastonajan ja rauhan rukoushetket, ja mahdollisuus on myös keskusteluun.

Rukous rauhan puolesta jatkuu Sanan ja rukouksen illassa Kuusankosken seurakuntakeskuksessa torstaina 7. huhtikuuta kello 18.