Korialaisessa leipomossa paistettiin limppuja jo 1940-luvun lopulla – Omistajaveljeksillä on samanlainen herkkumaku

"Olemme tehneet Karin kanssa tähän mennessä varmaan kahden kolmen ihmisen työuran", sanoo Korian Leipomon toinen yrittäjä ja toimitusjohtaja Jukka Koskinen (vasemmalla). Pikkuveli Kari Koskinen on perheyrityksen toinen omistaja ja leipuri. Roope Hartikainen

Korian Leipomo on tiukoilla energian ja dieselin hintojen nousun takia. Tänä vuonna Jukka ja Kari Koskisen luotsaama perheyritys teki ennätyksen Runebergin torttujen myynnissä.

Leipuri Kari Koskinen, 60, kuuli viime tiistain vastaisena yönä puoli kahdelta, että hän joutuu tekemään tunnin päästä alkavan työvuoronsa yksin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi