Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Somessa kiertää susivideo Sarkolasta torstaiaamulta – Poliisi ei ole saanut uusia havaintoja

Sudesta tehtiin aiemmin tällä viikolla havainto myös Ummeljoella.

Facebookissa levisi perjantaina video Kouvolan Sarkolassa juoksentelevasta sudesta. Videolla suden näköinen eläin ylittää Suomenkadun, ja jatkaa matkaansa omakotialueelle.

Kaakkois-Suomen poliisi tiedotti perjantaina Facebookissa, että video on kuvattu jo torstaiaamuna, eikä poliisi ole sen jälkeen saanut uusia ilmoituksia sudesta. Poliisin mukaan susi on jo todennäköisesti poistunut kaupunkialueelta.

Kouvolassa tehtiin aiemmin tällä viikolla susihavaintoja Ummeljoella. Lasse Siukkola bongasi suden kotikulmillaan tiistai-iltana ja uudestaan keskiviikkoaamuna.

Sarkolan susi voi hyvinkin olla sama yksilö, sillä susi voi liikkua päivässä jopa 40 kilometriä ja sen ei ole helppo ylittää Kymijokea.

– Kymijoen varsi on Suomessa tiheästi asuttua aluetta. Kun susi tulee tänne, sen on äärimmäisen hankala kiertää asutustakaan, Anjalan riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Antti Hellsten sanoi torstaina Kouvolan Sanomille.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.